VÅRA TJÄNSTER

VANLIGA SERVICE ÅTGÄRDER


som vi erbjuder

SERVICE & MOTOROLJEBYTE


Oljan ska hålla motorn ren och smörja så att inget onödigt slitage uppstår. Med tiden blir oljan smutsig och den smörjande effekten avtar. Därför måste den bytas. Vi utför även helhets service på alla slags bilmärken, så se till att ni bokar er service i tid.

OLJEFILTERBYTE


Detta filter tar upp den värsta smutsen i oljan när den pumpas runt i motorn av oljepumpen, detta är därför väldigt viktigt att byta ut enligt gällande serviceintervall.

KUPEFILTERBYTE


Kupéfiltret tar hand om ohälsosamma partiklar i luften som tas in i kupén via fläktar osv. Det kan vara allt från avgaspartiklar till pollen. Även detta filter blir mindre effektivt med tiden.

KONTROLL AV DÄCK OCH DÄCKTRYCK


Fel tryck i däcken kan slita på bilen, göra att den drar för mycket bränsle och försämrade vägegenskaper. Dessutom slits naturligtvis däcken mer. Även mönsterdjup och förslitning av däcken är viktigt att ha koll på. Inte minst ur säkerhetssynpunkt. Vi skiftar även däck och gör hjulinställningar samtidigt som vi erbjuder däck hotell.

BROMSKONTROLL


Bromsarnas alla rörliga delar okulärbesiktigas. Vid en fullständig service rengörs och smörjs även bromsoken. Detta för att inte bromsskivor och -klossar ska kärva, vilket kan leda till att dessa måste bytas.

BROMSVÄTSKEBYTE


Vätskan som trycker till bromscylindrarna när man trampar på bromspedalen behöver bytas regelbundet. Detta beror på att den drar åt sig vatten vilket i förlängningen kan bidra till försämrad bromskraft.

Upplev skillnaden med att anlita en auktoriserad bilverkstad.


Välkommen till TLA Bil & Service!


Tla Bil & Service AB


Industrigatan 3

334 33 Anderstorp


Orgnr: 556676-3735ÖPPETTIDER


Måndag - Torsdag

07:00 - 16:30


Fredagar

07:00-15:00


Lunch

12:15-13:00